Munkatársaink

Budapest legújabb ultrahangos magánrendelőjét 2015 novemberében nyitottuk. Széles körű ultrahang vizsgálatokat végzünk felnőtteknek és magán háziorvosi vizsgálatot is kínálunk, melyekre honlapunkon vagy telefonon jelentkezhetnek be. Minőségi ultrahang vizsgálatokat kínálunk igen kedvező áron, megbízható Philips ultrahang készülékkel és a Semmelweis Egyetem oktatóival. Szeretné gyorsan és kedvező áron kivizsgáltatni magát? Sokára kapott időpontot az állami egészségügyben? Nálunk nem kell várni, azonnal foglalhat időpontot! Beutaló nélkül is jöhet, megvizsgáljuk! Egy vagy több régió, szűrőcsomagok mind férfiaknak és nőknek! Angolul és németül is leletezünk.
Radiológus szakorvosaink a klinikai orvostudomány szakterületen habilitált doktorok.

Orvosaink:
Dr. med. habil. Tárnoki Ádám Domonkos PhD
radiológus szakorvos, kutató
Semmelweis Egyetemen dolgozok radiológus szakorvosként, emellett a Budapest Ultrahang alapítója vagyok. Az általános radiológián kívül szakterületeim a szív-érrendszeri és has-kismedencei ultrahang vizsgálatok. A Magyar Radiológusok Társasága Ifjúsági Bizottságának és az Amerikai Magyar Orvosszövetség Magyarországi Tagozatának vezetőségi tagja vagyok, és többek között az Európai Radiológusok Társaságának tagja. Rendszeresen járok nemzetközi és hazai konferenciákra, továbbképzésekre. A betegellátás mellett kutatással is foglalkozom, fő témaköröm a képalkotás, genetika és epigenetikai kutatások, kiemelten az ikerkutatás. Több mint 100 hazai és nemzetközi publikációm jelent meg eddig, PhD fokozatomat 2013-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetemen. Számos országban töltöttem el szakmai gyakorlatokat, például a gócos tüdőbetegségeket tanulmányozhattam a világhírű Cáceres Professzor mellett Barcelonában az Európai Radiológus Társaság ösztöndíjának köszönhetően. A Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja vagyok. Angolul és németül beszélek, a Semmelweis Egyetemen magyar, német és angol orvostanhallgatók oktatásában veszek részt, a német évfolyam tanulmányi felelőse vagyok. Rezidens és szakorvosjelölt képzésben is részt veszek. 2016 szeptembertől a Semmelweis Egyetem Radiológiai Klinika Ultrahang laborjának osztályvezető helyettese vagyok. 2016 novemberében az MTA-n Junior Prima díjban részesültem. 2017 óta a Magyar Radiológia folyóirat főszerkesztő helyettese vagyok. 2018-tól az Európai Tüdőgyógyász Társaság képalkotó szekciójának titkárává választottak. 2019-ben Szegedi Tudományegyetemen habilitáltam. 2020-tól az Országos Onkológiai Intézet Képalkotó Diagnosztikai Osztály osztályvezető főorvosa lettem.

Email: info@budapestultrahang.hu, drtarnokiadam@budapestultrahang.hu

 
Dr. med. habil. Tárnoki Dávid László PhD
radiológus szakorvos, kutató
Semmelweis Egyetemen dolgozok radiológus szakorvosként ikertestvéremmel együtt, emellett a Budapest Ultrahang egyik alapítója vagyok. Az általános radiológián kívül szakterületem a mellkasfali (pleura) és a szív-érrendszeri ultrahang vizsgálatok. A Semmelweis Egyetemen radiológusként az intersticiális tüdőbetegségek (tüdőfibrózis) radiológiai képalkotásának konzulense vagyok. Az Európai Radiológusok Társasága Ifjúsági Bizottságának (RTF) és az Amerikai Magyar Orvosszövetség Magyarországi Tagozatának vezetőségi tagja vagyok, és többek között a Magyar Radiológusok Társaságának tagja. Rendszeresen járok nemzetközi és hazai konferenciákra, továbbképzésekre. A betegellátás mellett kutatással is foglalkozom, fő témaköröm a képalkotás, genetika és epigenetikai kutatások, kiemelten az ikerkutatás. Több mint 100 hazai és nemzetközi publikációm jelent meg eddig, PhD fokozatomat 2013-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetemen. Számos országban töltöttem el szakmai gyakorlatokat, Oxfordban szakképesítést szereztem a mellkasfali ultrahangból, valamint az intersticiális tüdőbetegségek képalkotásában is szereztem szakmai tapasztalatot. A Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja vagyok. Angolul és németül beszélek, a Semmelweis Egyetemen magyar, német és angol orvostanhallgatók oktatásában veszek részt, az angol évfolyam tanulmányi felelőse vagyok. Rezidens és szakorvosjelölt képzésben is részt veszek. 2016 szeptembertől a Semmelweis Egyetem Radiológiai Klinika Ultrahang laborjának osztályvezetője vagyok. 2016 novemberében az MTA-n Junior Prima díjban részesültem. 2018 óta a Magyar Radiológia folyóirat szerkesztőségi tagja vagyok.  2019-ben Szegedi Tudományegyetemen habilitáltam. 2020-tól az Országos Onkológiai Intézet Képalkotó Diagnosztikai Osztály központvezető főorvosa lettem.
Email: info@budapestultrahang.hu, drtarnokidavid@budapestultrahang.hu


Dr. Király Mária
családorvos, üzemorvos
1987 óta tevékenykedek Csepelen háziorvosként. Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékének oktató családorvosa vagyok. Kiemelten foglalkozom a szűrővizsgálatokkal, egészségneveléssel, megelőzéssel, a magas vérnyomás beállítással, daganatos és szív-érrendszeri betegségek szűrésével. A családorvosi feladataim ellátása mellett üzemorvosi tevékenységet is végzek. Gépjárművezetői alkalmassági- (úrvezető, hivatásos) valamint munkaalkalmassági vizsgálatokat (pl. egészségügyi könyv, targoncavezető stb.) vállalok. Az ABC Primer Kft. orvosigazgatója vagyok.
Email: info@budapestultrahang.hu

Asszisztens:

Fucsek Edit
szakasszistens
Email: info@budapestultrahang.hu

Varga Viktótia
szakasszistens
Email: info@budapestultrahang.hu


Partnereink


Semmelweis Egészségügyi Kft.

Szakorvosi vizsgálatok, kiegészítő képalkotó diagnosztika (CT/MR/röntgen/PET-CT vizsgálatok stb.).
Központi előjegyzés
Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 16:00
Mobil: (+36 20) 663 2666
Email: info@semmelweiskft.hu
Honlap: https://semmelweiskft.hu/


Csepeli Magánlabor

Csepelen teljes körű MAGÁN ,FIZETŐS vérvételre van lehetőség nem csak kerületi lakosok részére.
Felnötteknek és GYEREKEKNEK (1 éves kórtól)
Beutaló és TAJ kártya nélkül is!
Hetfötől-Pentekig: 6-10 h között van vérvétel.
Bejelentkezés telefonon: hetfotol-pentekig 11-16h ig
Bejelentkezés: Tel: 06702275633 vagy online (https://csepelimaganlabor.booked4.us/Calendar/Calendar/1).
Honlap: https://csepelimaganlabor.hu/vervetel-lehetoseg-csepelen/

Erzsébet Gondozóház

Felnőtt, illetve gyermekkorú allergiás és légzőszervi beteg, cukorbeteg, illetve szemészeti és fül-orr-gégészeti betegségben szenved, ezen kívül dohányzásról való a leszokásban, általános belgyógyászati, illetve gyermekgyógyászati konzíliumra van szüksége? A Budapest ultrahang ajánlja az Erzsébet Gondozóházat!
Honlap: http://erzsebetgondozohaz.hu/

Az Erzsébet Gondozóházban 2012. július 1-től, krónikus betegek járóbeteg-szakorvosi ellátását valósították meg.
Az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt célja egy olyan egészségügyi szolgáltató központ létrehozása volt, amely a XXI. század építészeti és gépészeti megoldásait alkalmazza, és egyúttal jól eső érzéssel tér be mind a beteg, mind az ott dolgozó egészségügyi szakember.
Intézetükben jelenleg elsősorban felnőtt, illetve gyermekkorú allergiás és légzőszervi betegekkel, valamint cukorbetegekkel, illetve szemészeti és fül-orr-gégészeti betegekkel foglalkoznak, ezen kívül segítenek a dohányosoknak a leszokásban, és általános belgyógyászati, illetve gyermekgyógyászati konzíliumot adnak a hozzájuk fordulóknak.
Az Erzsébet Gondozóházban OEP által finanszírozott sportorvosi rendelés működik.
Elsősorban azokra a betegekre számítanak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak várni a hagyományos OEP-finanszírozás alatt álló rendelőkben, illetve tüdőgondozókban.
Az Erzsébet Gondozóház földszintje – ahol a magánrendelések folynak – akadálymentesen közelíthető meg.
Az Erzsébet Gondozóház számos nemzetközi klinikai vizsgálat résztvevője. Ezek a vizsgálatok teszik lehetővé új gyógyszerek kifejlesztését, hatásosságuk és relatív ártalmatlanságuk igazolását. A klinikai vizsgálatokban elvárt normák és a magas színvonal automatikusan jelentkezik a klinikai vizsgálatokban részt nem vevő betegek mindennapi ellátásában is.
A rendelést a betegek előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe a hét bármelyik napján és órájában, amikor a kollégák tudják fogadni a pácienseket.


Egészségpénztári kártyákat elfogadunk. Alábbi egészségpénztárakkal állunk szerződésben: Allianz Hungária Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár, Medicina Egészségpénztár, MKB – Pannónia Egészségpénztár, OTP országos Egészségpénztár, Új Pillér Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár, Tempó Önsegélyező Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár, Provita Egészségpénztár, NAVOSZ Egészségpénztár, IZYS Önsegélyező Pénztár, Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő EP, KARDIREX Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő EP. Használja ki ezt a lehetőséget!

Rendelőnkben nem szonográfusok, hanem radiológus szakorvosok diagnosztizálnak. A hasi ultrahang és más szervi ultrahang vizsgálat noninvazív, fájdalommentes és biztonságos! Az élet során, korlátlan alkalommal ismételhető a pl. hasi ultrahang! A Philips ultrahang gépeinkkel, nagy pontossággal végezzük a pl. pajzsmirigy, has-kismedence, színes Doppler, lágyrészek, nyálmirigy, prosztata, here ultrahang vizsgálatokat. Kiváló radiológus szakorvosaink az elmúlt években több ezer  ultrahangot végeztek és teljes biztonsággal diagnosztizálnak, amit lelet formájában kézhez kap. Forduljon hozzánk bizalommal!

Egészségpénztárak

Számos egészségpénztárral állunk szerződésben. Tovább

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot vizsgálatainkra könnyedén online vagy telefonon.

Hogyan készüljek fel a vizsgálatokra?

Has és kismedencei ultrahang esetében 6 órás éhezés illetve telt húgyhólyaggal érkezés szükséges. A vizsgálatok többsége előkészítést nem igényel. Tovább